Om

Att lägga om kosten och i synnerhet att följa en diet som AIP är en ganska stor omställning och det är lätt att känna att stora delar av ens kulinariska värld har blivit kringskuren med tanke på att så många tidigare välbekanta råvaror och livsmedel inte längre är ”tillåtna”, men det finns fortfarande väldigt mycket god mat att laga. Det gäller bara att hitta den och om man inte har inspiration själv, att hitta andra som har det.

Mat ska vara gott! Och kul..

Jag blir väldigt lätt uttråkad när det gäller mat, så därför försöker jag variera min matsedel så mycket som möjligt. Detta gör att jag lägger en hel del tid på att hitta och prova nya maträtter, egna och andras. Därför har jag som ambition att varje vecka skapa en veckomeny, för att få koll på vad som ska inhandlas och tillagas, och denna ska helst innehålla mestadels nya och för mig oprövade recept även om vissa favoriter dyker upp då och då. De recept jag gillar och vill göra fler gånger samlar jag under olika kategorier (menyn till vänster), för att lättare hitta igen dem.

Om recepten på sajten

Recept från andra sajter är länkade, samt översatta (beskrivningar + måttenheter) om originalet är på engelska och de kommer eventuellt också att innehålla ytterligare förslag till modifieringar.

Recept som kommer från böcker eller betalsajter är upplagda som lösenordsskyddade.

Varför inte bara länka till originalkällan?

  • Sajter och webbsidor försvinner över tid
  • Olika måttenheter är besvärligt att räkna om varje gång
  • Mer sammanhållet och ett format.
%d bloggare gillar detta: